Aineiston jakaminen ennen tallennussopimuksen tekemistä

Tiedostojen jakaminen toisen henkilön kanssa suoraan

Tarvitseeko projektinne yhteisen, reilun kokoisen, varmuuskopioidun levytilan? CSC voi myöntää projektin sisäiseen käyttöön tarkoitettua levytilaa määräajaksi. Kohtuullisen kokoinen projektihakemisto on tutkijoille ilmainen. Kukin projektilevyn käyttäjä tarvitsee CSC:n käyttäjätunnuksen. Hakemuksen tekee projektin vastuuhenkilö ja sen yhteydessä on ilmoitettava tarvittavan tilan määrä sekä projektiryhmään kuuluvat käyttäjätunnukset. Projektilevyn tiedostoihin pääsee käsiksi joko tiedostonsiirto-ohjelmalla (esim. WinSCP), luomalla pääteyhteyden CSC:n laskentaympäristöön, ks. tarkemmat ohjeet tiedostojen siirtämiseksi.

CSC:llä on käytössä myös uusi IDA-palvelu aineistojen säilyttämiseksi ja jakamiseksi tutkimushankkeiden sisällä.

Hae Kielipankki-portaalista:
Emmi LahtiKuukauden tutkija: Emmi Lahti