Kielipankki Live

In English

Kielipankki Live on verkkotapahtumien sarja, jossa haastatellaan tutkijoita ja keskustellaan ajankohtaisista Kielipankkiin liittyvistä aiheista. Tapahtumissa tallennetut esitykset julkaistaan jälkikäteen YouTubessa (katso linkit aiempien tapahtumien kohdalta). Kun haluat pysyä ajan tasalla Kielipankki Live -tilaisuuksista ja muista Kielipankin uutisista, tilaa uutiskirje!

Seuraava Kielipankki Live 14.12.2020 klo 13-15


kuva äänen aaltomuodosta

Pääaihe: Puhetta sisältävät tutkimusaineistot ja niiden tietosuojakäytänteet
Luvassa asiantuntevia vieraita ja keskustelua! Esitykset pidetään englanniksi, mutta kysymyksiä voi esittää myös suomeksi. Tilaisuus alkaa klo 13.00 ja päättyy joustavasti, kuitenkin viimeistään klo 15.

Ohjelma

  • Mietta Lennes: Ajankohtaisia asioita Kielipankissa
  • Krister Lindén: Tietoisku kieliaineistojen oikeudellisista kysymyksistä
  • Haastattelussa Rosa González Hautamäki ja Tomi Kinnunen: Kokemuksia AVOID-korpuksen ja muiden puheaineistojen keräämisestä ja jakamisesta puheteknologiseen tutkimukseen
  • Satu Saalasti: DELAD-projekti tähtää poikkeavan puheen aineistojen jakamiseen tutkijoille
  • Aleksi Rossi: Lyhyt tilannekatsaus Lahjoita puhetta -kampanjan tilanteesta
  • Questions & Answers: Kysy Kielipankin henkilökunnalta ja asiantuntijoilta
  • Avoin keskustelu

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan tällä lomakkeella viimeistään 11.12.2020. Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää kysymyksiä tutkijavieraille ja Kielipankin asiantuntijoille. Myös tapahtuman aikana on mahdollisuus kysyä ja keskustella.

Kaikille ennakkoon ilmoittautuneille lähetetään liittymislinkki Zoom-alustalle ennen tilaisuuden alkua. Myös ennakkoilmoittautumisen päätyttyä voit saada liittymislinkin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen fin-clarin [AT] helsinki.fi.

Kielipankki Live -tapahtumat tallennetaan

Huomaathan, että Kielipankki Live -tapahtumat tallennetaan ja videotallenteen keskeiset osuudet julkaistaan verkossa jälkikäteen. Jos et halua kuvasi tai äänesi olevan mukana tallenteessa, pidäthän kameran ja mikrofonin pois päältä tapahtuman aikana. Keskusteluun voi osallistua myös chatissa. Tapahtuman osallistujien nimiä tai yhteystietoja ei julkaista.


Kaikki Kielipankki Live -tapahtumat

  • 14.12.2020 klo 13-15 (Ilmoittaudu tapahtumaan)
  • 24.8.2020