Kielipankki Live

In English

Kielipankki Live on uusi verkkotapahtumien sarja, jossa haastatellaan tutkijoita ja keskustellaan ajankohtaisista Kielipankkiin liittyvistä aiheista. Ensimmäinen Kielipankki Live järjestettiin 24.8.2020. Tapahtuman keskeiset osat ovat katsottavissa YouTubessa (videoiden tekstitykset tulossa myöhemmin). Esitysten materiaalit ovat saatavilla ohjelman kohdalta.

Seuraava Kielipankki Live -verkkotapahtuma pidetään maanantaina 14.12.2020 klo 13.00 alkaen. Tilaisuus on englanninkielinen.

Kun haluat pysyä ajan tasalla Kielipankki Live -tilaisuuksista ja muista Kielipankin uutisista, tilaa uutiskirje!

Kielipankki Live 24.8. klo 13-15

Tapahtuman keskeiset osat ovat nyt katsottavissa YouTubessa. Lisäksi esitysten materiaalit ovat saatavilla ohjelman kohdalta.


Jani Marjanen

Kaikkien aikojen ensimmäisen Kielipankki Live -tapahtuman vieraana on Pohjoismaiden historian tutkija Jani Marjanen.
Lahjoita puhetta

Lahjoita puhetta
-kampanjassa kerätään monipuolista puheaineistoa sekä tutkijoiden että yritysten käyttöön.
Korp-palvelu

Kielipankin Korp-hakupalvelu
päivittyy – kysymme Jyrki Niemeltä, mitä uutta on luvassa.

Näemme myös lyhyitä tietoiskuja Kielipankin tarjonnasta ja Kielipankin asiantuntijat vastaavat yleisökysymyksiin. Tilaisuus pidetään suomeksi.

Kaikille ennakkoon ilmoittautuneille lähetetään liittymislinkki Zoom-alustalle ennen tilaisuuden alkua. Ennakkoilmoittautumisen päätyttyä voit saada liittymislinkin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen fin-clarin [AT] helsinki.fi.

Ohjelma

Tilaisuus alkaa 24.8. klo 13.00 ja päättyy joustavasti, kuitenkin viimeistään klo 15. Juontajana toimii projektisuunnittelija Mietta Lennes.

Kielipankki Live -tapahtumat tallennetaan

Huomaathan, että Kielipankki Live -tapahtumat tallennetaan ja videotallenteen keskeiset osuudet julkaistaan verkossa jälkikäteen. Jos et halua kuvasi tai äänesi olevan mukana tallenteessa, pidäthän kameran ja mikrofonin pois päältä tapahtuman aikana. Keskusteluun voi osallistua myös chatissa. Tapahtuman osallistujien nimiä tai yhteystietoja ei julkaista.

Katso myös Kielipankin esittely!