FIN-CLARINin tarjoamat ostopalvelut

Tarvitsetko FIN-CLARINin apua valmiin aineiston siirtämisessä Kielipankkiin?

  • FIN-CLARIN tarjoaa tutkijoille ilmaiseksi neuvontaa sekä välttämättömät, ylläpitäjän oikeuksia edellyttävät siirtotoimenpiteet, joita valmiin aineiston julkaiseminen Kielipankissa edellyttää.
  • Tarvittaessa tutkimushankkeesi voi lisäksi ostaa FIN-CLARINilta työmäärältään pienehköjä, valmiin kielivaran julkaisemiseen liittyviä teknisiä palveluita, esim. tekstikorpuksen ajon automaattisen jäsentimen läpi, valmiin tekstikorpuksen konversion ja siirron Korp-alustalle tms.
  • Voit kysyä myös mahdollisuudesta saada tutkimusryhmällesi räätälöityä koulutusta tai asiantuntija-apua paikan päälle.
  • Ostopalveluista on aina sovittava FIN-CLARINin kanssa ennen mahdollisen hankerahoituksen hakemista. Ne on luonnollisesti myös muistettava budjetoida hakemukseen sovitun työpanoksen mukaisesti.
  • Hinnoitteluesimerkki: Vuonna 2014 yksi tohtoritasoisen tutkijan työkuukausi maksoi Suomen Akatemian projektien kokonaiskustannusbudjetoinnissa sivukuluineen ja
    yleiskuluineen arviolta 7721 €/kk, kun tutkijan taulukkopalkka on n. 3150 €/kk. Jos ostopalvelun tilaajana on muu kuin Helsingin yliopisto, veloitetaan vastaava summa, johon sisältyy myös ALV.

Ota tarvittaessa yhteyttä!

Hae Kielipankki-portaalista:
Harri Uusitalo
Kuukauden tutkija: Harri Uusitalo

 

Tulevat tapahtumat


Yhteystiedot

Kielipankin tekninen ylläpito:
kielipankki (ät) csc.fi
p. 09 4572001

Aineistoihin ja muuhun sisältöön liittyvät asiat:
fin-clarin (ät) helsinki.fi
p. 029 4129317

Tarkemmat yhteystiedot